FENER JE NAPRAVIO VELIKU ''GLUPOST'': Tadić i družina dozvolili sebi ono što nisu smeli

V.M.

27. 04. 2024. u 11:32

NAKON razočaravajućeg remija sa Sivasporom proteklog ponedeljka, fudbaleri Fenerbahčea će od 18 časova u gradskom derbiju dočekati Bešiktaš na ''Šukru Saračoglu'' (18:00).

ФЕНЕР ЈЕ НАПРАВИО ВЕЛИКУ ГЛУПОСТ: Тадић и дружина дозволили себи оно што нису смели

FOTO: Profimedia

Ono što nije smeo sebi da dozvoli, Fener je dozvolio početkom nedelje. Gostovao je Sivasportu u prvenstvenoj utakmici i odigrao je nerešeno (2:2). Vodio je sa 2:1 u završnici meča, ali je napravio jedanaesterac koji je pretvoren u pogodak i na dosta naivan način ispustio čitav plen, a da stvar bude još gora na taj način je omogućio Galati da mu pobegne na +4. Ta prednost je juče povećana posle trijumfa branioca titule nad Adanom (3:0) i sada ona iznosi sedam bodova.

Do kraja prvenstva je ostao da se odigra još jedan ''Interkontinentalni derbi'', ali i da na njemu slave Tadić i družina to im neće biti dovoljno već moraju da se nadaju ''kiksu'' lidera na još nekom meču, a to će se ako pogledamo formu veoma teško desiti.

Fener je ove sezone ispao u uvodnim fazama kupa, a uz to je poslao omladince na teren u finalu Superkupa nezadovoljan odlukom saveza kada se igra meč i napustio teren, tako da postoji velika verovatnoća da će skupoceni tim u koji je dosta novac uloženo preko leta ostati bez i jednog trofeja ove sezone.

Sa druge strane, njegov gradski rival Bešiktaš ima veoma turbulentnu kampanju, kuburi sa rezultatima i čak pet puta je smenjivao trenera što dovoljno govori o haosu u redovima ''crno-belih''.

U završnici sezone vodiće ih Topraktepe kojem je ovo drugi mandat ove sezone, a na dve utakmice od kada je zamenio Fernanda Santoša njegov tim je upisao po pobedu i remi (oba meča sa Ankaragudžuom).

Turski velikan ovo kolo dočekuje na četvrtom mestu na tabeli i u završnici sezone će mu cilj biti da osigra igranje u Evropi iduće godine, što neće biti lak zadatak jer mu za vratom dišu Bašakšehir i Rize kojima beži dva, odnsno tri boda.

Na poslednjem međusobnom duelu ovih gradskih rivala Fener je slavio sa 3:1, a mi očekujemo da Tadić i družina to ponovo učine pred svojim navijačima na ''Šukru Saračoglu'' stadionu.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HAOS U RIMU! Novak Đoković gleda i ne veruje šta se dešava