SABALENKIN MOMAK PRONAĐEN MRTAV U MAJAMIJU: Tužne vesti potvrdio i njegov bivši klub

Novosti online

19. 03. 2024. u 07:42

PROSLAVLjENI beloruski hokejaš i momak druge teniserke planete Arine Sabalenke Konstantin Koltsov pronađen je mrtav u stanu u Majamiju, objavili su američki i beloruski mediji. Tužne vesti potvrdio je njegov bivši klub Salavat Julajev u kom je Koltsov ostavio neizbrisiv trag.

САБАЛЕНКИН МОМАК ПРОНАЂЕН МРТАВ У МАЈАМИЈУ: Тужне вести потврдио и његов бивши клуб

Foto: Instagram/sabalenka_aryna

I dalje nije poznat uzroz smrti 42-godišnjeg proslavljenog beloruskog hokejaša i višegodišnjeg dečka Arine Sabalenke, koja se još nije oglasila povodom tragičnih vesti.

„Obaveštavamo vas sa dubokom tugom da je preminuio trener Salavata Julajeva Konstantin Koltsov. Bio je snažna i vesela osoba. Voleli su ga i poštovali, kako igrači, tako i kolege, protivnici, navijači. Ispisao je istoriju našeg kluba. Koltsov je osvojio prvenstvo Rusije i Gagarin kup sa Salavat Julejevom i fantastično je obavljao posao u stručnom štabu tima. Hokejaški klub Salavat Julajev izražava iskreno saučešće porodici i prijateljima“, stoji u objavi beloruskog kluba na Telegramu.

Konstantin Koltsov bio je član reprezentacije Belorusije na Olimpijskim igrama 2002. i 2010. godine. U Americi je tri godine nosio dres Pitsburga.

Kada je u pitanju njegova partnerka Arina Sabalenka, koja je pre četiri godine ostala bez oca, ona je igrala na mastersu u Indijan Velsu, najavila je i učešće u Majamiju, ali je veliko pitanje da li će zaigrati posle strašnih i tužnih vesti koje su se pojavile u ponedeljak uveče, a potvrđene su u utorak u ranim jutarnjim satima.

(Sputnjik)

 

Uskoro opširnije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!