NAJKORISNIJI IGRAČ LIGE POSLAT KUĆI: DŽejlen Branson i Niksi uručili MVP-iju kartu u jednom pravcu, Indijana pregazila Milvoki

Filip Milošević

03. 05. 2024. u 08:15

Njujork Niksi savladali su Filadelfiju sa 118:115 i tako poslali aktuelnog MVP-ija lige Džoela Embida i njegovu ekipu kući pošto su trijumfovali u seriji sa 4:2.

НАЈКОРИСНИЈИ ИГРАЧ ЛИГЕ ПОСЛАТ КУЋИ: Џејлен Брансон и Никси уручили МВП-ију карту у једном правцу, Индијана прегазила Милвоки

FOTO: Tanjug/AP

Niksi su dominirali u prvoj četvrtini, stvarajući ogromnu prednost koja je delovala nepremostivo. Iako je Fila uspela da se vrati u drugoj četvrtini, utakmica je ostala neizvesna do samog kraja. Ključni trenutak došao je kada je Džoš Hart pogodio trojku pri rezultatu 111:111, otvarajući put ka pobedi Niksa.

Najbolji igrač utakmice bio je Džejlen Branson sa 41 poenom i 12 asistencija, dok je kod Filadelfije prednjačio Džoel Embid sa 39 poena i 13 skokova.

U polufinalu Istoka, Njujork Niksi će se suočiti sa Indijana Pejsersima, koji su izbacili Milvoki Bakse, koji su celu seriju odigrali bez svog najboljeg igrača Janisa Adetokumba.

Takođe kao i u meču Filadelfija i Niksa, Indijana je slavila ukupnim rezultatom 4:2.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove