EKSPLOZIJA U TRŽNOM CENTRU U MODRIČI: Lopovi minirali i opljačkali bankomat (FOTO)

V.B.

01. 05. 2021. u 14:25

NEPOZNATO lice ili više njih jutros između 4 i 5 časova minirali su i opljačkali bankomat banjalučke Uni kredit banke koji se nalazio na ulazu u tržni centar „Bingo“ u Šamačkoj ulici na izlazu iz Modriče.

ЕКСПЛОЗИЈА У ТРЖНОМ ЦЕНТРУ У МОДРИЧИ: Лопови минирали и опљачкали банкомат (ФОТО)

Foto: V.B.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, pljačkaši su prilikom pljačke koristili dobro isprobanu metodu - upumpavanje plina u ležište bankomata, nakon čega je izavana detonacija i bankomat je razvaljen ispao iz ležišta.Takođe prema prvim nezvaničnim procjenama odnesena je veća količina novca.

- Jutros, dakle prvog maja, oko 04,50 časova, Policijskoj stanici Modriča prijavljeno je, da je u tržnom centru ''Bingo" koji se nalazi u ulici Šamački put u Modriči izvršen napad na bankomat Uni kredit banke, odakle je otuđen novac.U toku je rad po navedenom. Dalje mere i radnje preduzima policija pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva iz Doboja. Uviđaj na licu mesta je još u toku, kada bude završen javnost će biti detaljnije obaveštena o ovom događaju. - saopštila je Dragana Kerkez portparol Policijske uprave Doboj.

Inače bankomat Uni kredit banke u Modriči bio je meta kriminalca i 16. oktobra 2019. godine koji se tada nalazio u Svetosavskoj ulici u centru Modriče. Nakon toga bankomat je instaliran na ulazu u tržni centar „Bingo“ i ovo je druga pljačka istog bankomata za godinu i po dana u Modriči.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!