NAĐ SAOPŠTIO LOŠE VESTI: Evo na kog igrača neće moći da računa do kraja sezone

Novosti online

16. 05. 2024. u 16:43

Fudbaleri Partizana gostovaće sutra od 18 časova i 30 minuta ekipi Čukaričkog u 36. kolu Superlige Srbije, odnosno u šestom kolu plej-ofa.

НАЂ САОПШТИО ЛОШЕ ВЕСТИ: Ево на ког играча неће моћи да рачуна до краја сезоне

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

Pohvalio je Nađ protivnika i dodao da neće biti lako, pogotovo što se igra na njihovom terenu.

 - Igraćemo protiv ekipe koja u poslednje vreme ima pozitivniji skor u odnosu na nas. Prošle godine smo od njih izgubili u poslednjem kolu regularnog dela sezone, kao i u prvom kolu plej-ofa i onda smo ušli u lošu seriju. Na kraju smo završili na četvrtom mestu na tabeli - rekao je Nađ na konferenciji za medije.

Partizan je trenutno drugi na tabeli plej-ofa SLS sa 74 boda, dok je Čukarički šesti sa 57.

 - Svi smo mi svesni da su nam ove dve utakmice do kraja sezone veoma bitne. Sigurno je da će nam biti teško na Brdu onoliko koliko mi budemo dozvolili da nam bude teško. Verujemo u to da možemo da napravimo rezultat. Čukarički je vrlo nezgodna ekipa, bori se za mesto koje vodi u evropska takmičenja, ali mi dobro znamo koji je naš cilj - dodao je trener Partizana.

Dodao je i da veruje u ovu ekipu.

 - Verujem u ovu ekipu, verujem u ove momke da su svesni zadatka koji bi trebalo da ispunimo. Igramo protiv jedne izuzetno dobre, disciplinovane i kvalitetne ekipe - izjavio je Nađ.

On je potom objasnio oscilacije u igri Partizana.

"Mislim da tu postoji jedna psihološka barijera. Igrači su profesionalci, trebalo bi da veruju u sebe, verujemo u njih. Nadam se da će izaći na teren protiv Čukaričkog kao protiv Napretka. Probaćemo da nametnemo svoj ritam, ali moramo i da obratimo pažnju na tranziciju Čukaričkog", naveo je trener Partizana.

Kapiten Partizana Svetozar Marković neće igrati do kraja sezone.

  - Još nismo odlučili koji će se tim suprotstaviti Čukaričkom. Svi igrači su na raspolaganju osim Markovića i Frederika Kanutea, pokušaćemo da napravimo tim i ekipu koja može da napravi rezultat na Brdu - istakao je Nađ.

Do kraja Superlige Srbije, ostala su još dva kola.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJA! Natho postigao fantastičan pogodak

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)