KAKO JE MONSTRUM POBIO CELU PORODICU: Devojčice izbo nožem, dečake ugušio, patio od depresije

Detalji koje je saopštilo tužilaštvo povodom hapšenja pomahnitalog ubice, čoveka koji je ubio četvoro svoje dece i suprugu u mestu Mo, pedestak kilometara istočno od Pariza, lede krv u žilama.

КАКО ЈЕ МОНСТРУМ ПОБИО ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ: Девојчице избо ножем, дечаке угушио, патио од депресије

supruga Dragana, Foto: Fejsbuk

Državni tužilac je u utorak istakao da je na mestu tragedije viđena mučna scena teškog nasilja. Stradala su deca uzrasta od 9 meseci do 10 godina, u stanu njihove majke, žene poreklom s Haitija, stare 35 godina.

Tela sve četiri žrtve bila su prekrivena pokrivačem, kada je istraga došla. Majka i dve devojčice su ubijene mnogobrijnim ubodima nožem, dok su dva dečaka najverovatnije ugušena. Posvuda po stanu bile su razbacane papirne maramice natopljene krvlju.

Uzbunu je podigla komšinica, koja je primtila tragove krvi na bravi. Prethodne večeri je s nesrećnom ženom i njenom decom trebalo da večera na katoličko Badnje veče. Tada nije odgovarala na telefonske pozive, a kada je njen sin zakucao na vrata, ubica je poručio da "svi spavaju".

Kuću u kojoj je izvršio pokolj ubica je napustio u ponedeljak u 20 sati uveče, a bežeći preko obližnjeg mosta pao je dva puta, povredivši se tom prilikom.

Već je 2019. godine nožem napao svoju suprugu, nanevši je povredu u predelu ramena, ali tada nije bio osuđen, zbog svog mentalnog stanja. Supruga je odbila da podnese tužbu, a on je isticao da je voli. Napad je okaratkerisao "crnim momentima" koji su mu se javljali, a navodio je i želju da izvrši samoubistvo. Od 2017. godine lečen je zbog psihičkih problema. Bio je depresivan.

Tužilaštvo je saopštilo da su video-kamere omogućile otkrivanje i praćenje osumnjičenog, od odlaska s mesta zločina, do dolaska kolima u mesto Sevren u oblasti Sena Sen Deni, u pariskom severnom predgrađu, pred stan njegovog oca.

Hapšenje su omogućili i kontakti sa sestrom i roditeljima ubice, koji su sarađivali sa policijom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BRUKA I SRAMOTA: Ovo je Novak Đoković doživeo u Rimu