"DA NAM NIJE GOLMANA..." Albert Nađ, iskreno, o situaciji u kojoj je ekipa FK Partizan

Novosti online

12. 05. 2024. u 22:46

Tri kola pre kraja Superlige Srbije u fudbalu Partizan je u plej-ofu pobedio Mladost iz Lučana, ali konačan rezultat, 3:0, nije oduševio trenera crno-belih, Alberta Nađa.

ДА НАМ НИЈЕ ГОЛМАНА... Алберт Нађ, искрено, о ситуацији у којој је екипа ФК Партизан

FOTO: Partizan/ M. Todorović

"Možemo da budemo zadovoljni samo rezultatom. Mislim da smo imali dominaciju u prvom poluvremenu, ali isto tako mislim da je protok lopte bio izuzetno spor", rekao je Nađ za TV Arena sport posle pobede protiv Mladosti.

Tome je, gotovo u dahu, dodao:

"Mladost se u prvom poluvremenu izuzetno dobro branila, vratila se na svojih 25-30 metara, gde mi nismo imali onaj protok lopte kakav je bio u Kruševcu gde smo imali mnogo više šansi, a nismo uspeli da ostvarimo pobedu", rekao je strateg crno-belih.


On je posebno istakao još jednu sjajnu partiju golmana Aleksandra Jovanovića.


"Ne znam koji već put, fantastično je reagovao kod rezultata 1:0 za nas, odbranio zicer Lučanima i to se ponavlja od početka prvenstva, praktično. Moramo da budemo objektivni i reći da nije njega, verovatno bismo sada pričali o nekoj drugoj poziciji na tabeli. Sve u svemu moramo da popravimo mnogo, mnogo moramo brže da igramo. Ne mislim da trčimo brže, već da lopta ide brže, da igramo sa što manje dodira i što više ugrožavamo protivnika. Da li ćemo to uspeti u narednom periodu... Mislim da je on vrlo kratak, pa je u njemu najvažnije da ostvarimo rezultat", istakao je Nađ.

Podsetimo, uz šest bodova koliko je još svakoj ekipi ostalo u opticaju, Partizan je na drugom mestu tabele Superlige, sa +2 u odnosu na trećeplasirani TSC.

Bonus video: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice