PUCNJAVA U SARAJEVU, JEDNA OSOBA RANJENA: "Sigurnost je nula"

Novosti onlajn

19. 09. 2023. u 16:12

NAKON što se u ugostiteljskom objektu na Baščaršiji dogodila pucnjava, prilikom čega je jedna osoba ranjena, građani su progovorili o bezbednosnoj situaciji u Sarajevu. Većina ih izražava zabrinutost i uznemirenost.

ПУЦЊАВА У САРАЈЕВУ, ЈЕДНА ОСОБА РАЊЕНА: Сигурност је нула

Foto: MUP KS

- To se dešava konstantno, sudstvo, tužilaštvo i sama policija – to je katastrofa. Zato roditelji svoju decu prate i iz škole i u školu. To je katastrofa. Što se tiče sigurnosti nula – ističe građanin za N1.

I drugi sugrađani su sličnog mišljenja.

- Za svakoga me je strah. Ljudi su napravili neku zbrku, jako žalosno i ružno. Zar možemo biti čovek, a da mrzi neko nekog? Ja zaista ne mogu – dodaje još jedna sagovornica, prenosi Srpskainfo.

- Verujte da je vrlo, vrlo problematična ova situacija. Mislim da bi policija trebala, ako ništa drugo, malo više da kontroliše oružje. Verovatno nema te registracije oružja- razmišlja meštanin Starog Grada.

Podsetimo, Mirza Hatić od ranije osuđivan za različita krivična dela ranjen je jutros na sarajevskoj Baščaršiji, u bašti jednog ugostiteljskog objekta u ulici Bravadžiluk.

(Blic)

BONUS VIDEO:

"NIKADA VIŠE NEĆEMO SLATI DECU U SARAJEVO": Ovo je hotel u kom su napadnuta srpska deca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)