DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 29. APRIL: Bik posesivan, Devica da bude oprezna, Ribama se udvara zauzeta osoba

Astrolog Marina Jungić Milošević

28. 04. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam ulazak Venere u znak Bika donosi za ponedeljak 29. april, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa članovima porodice...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 29. АПРИЛ: Бик посесиван, Девица да буде опрезна, Рибама се удвара заузета особа

Foto: Shutterstock

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Pozicija Sunca i vašeg suvladaoca Plutona donosi vam poslovnu ponudu koja podrazumeva i dozu rizika. Venera, vladalac partnerskih odnosa, ulazi u Bika što nagoveštava strastvenu romansu sa osobom sa posla.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Vaš vladalac Venera, koja upravlja i vašim poslom ulazi danas u vaš znak gde se već nalazi Sunce, donoseći vam novac preko privatne delatnosti. Prelazak Jupitera preko opasne nekretnice Algol podstiče vašu posesivnost. Osetljivo grlo.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Ulazak Venere, vladaoca vašeg ljubavnog života, u Bika, donosi vam susret sa osobom umetnikom ili sportistom. Jupiter, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, prelazi preko opasnog Algola što podstič ljubomoru voljene osobe.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Venera danas ulazi u Bika i pravi konjunkciju sa Suncem, vladaocem vašeg posla, u prepunoj 11. kući, donoseći iznenadne šanse za zaradu preko prijatelja, interneta, stranaca. Jupiter nad Algolom, nagoveštava kontakt sa starom simpatijom.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Pozicija planeta koje upravljaju partnerskim odnosima, donosi vam susret sa nekim ko vam je nekada bio veoma drag. Vašem vladaocu Suncu u kući karijere danas se pridružila i Venera, pa ćete biti u dilemi da li vam se neki posao isplati ili ne.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Venera ulazi u Bika praveći napet aspekt sa Plutonom što vam donosi susret sa harizmatičnom osobom. Prelazak Jupitera preko Algola upozorava na oprez ako se bavite turizmom, transportom, marketingom, programiranjem. Podložnost povredama.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Naglašeno osmo astrološko polje stavlja akcenat na vaš erotski život, ali donosi i rasprave zbog partnerove posesivnosti. Vaš vladalac Venera, simbol novca, ulazi u Bika i obrazuje napet aspekt sa Plutonom, upozoravajući na oprez sa finansijama.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Jupiter nad Algolom donosi rasprave i ljubomorne scene sa partnerom. Venera, vladalac vašeg ljubavnog života i podsvesti, danas ulazi u Bika, donoseći vam tajnu romansu s osobom koja radi u zdravstvu ili se bavi uslužnom delatnošću.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Venera ulazi u Bika i pravi kvadrat sa Plutonom što budi vašu sumnju partnerovu iskrenost. Naglašena kuća posla u kojoj je i vaš vladalac Jupiter nad Algolom, donosi zaradu preko privatnog biznisa, građevinskih i poslova sa nekretninama.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Naglašen znak Bika u koji danas ulazi i Venera, planeta umetnosti i novca, podstiče vaše talente i motivaciju, ako se bavite kreativnom ili delatnošću u vezi sa sportom. Obnova saradnje sa strancima. Stomačne tegobe.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Pluton u vašem znaku pravi kvadrat sa Venerom, planetom ljubavi, koja danas ulazi u Bika, što najavljuje tenziju na emotivnom planu. Jupiter nad Algolom, pogoduje Vodolijama koje se bave nekretninama ili građevinarstvom. Oprez za volanom.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Ulazak Venere u treću astrološku kuću, donosi vam više kraćih putovanja i sklapanje novih poslovnih aranžmana. Vaš suvladalac Jupiter, planeta ekspanzije i uživanja, nad Algolom, donosi vam udvaranje zauzete osobe. Hormonski disbalans.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČUDO NEVIĐENO! Trener dao ostavku na poluvremenu, a onda je klupski lekar preuzeo ekipu - ono što se potom desilo, zaprepastilo je sve!