POLAZIMO U BORBU ZA SVOJU SRBIJU: Vučić ovim rečima najavio šta nam predstoji

Novosti online

13. 05. 2024. u 18:52

ĐURIĆU spremaj mi sve za Njujork. Svi večeras, vanredno stanje u ministarstvu, vanredno stanje ovde, vanredno stanje svuda, ujutu polazimo u borbu, da se borimo za svoju Srbiju i svoj srpski narod.

ПОЛАЗИМО У БОРБУ ЗА СВОЈУ СРБИЈУ: Вучић овим речима најавио шта нам предстоји

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Ovim rečima je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da naša država na čelu sa njim kreće u nastavak borbe protiv Rezolucije u Srebrenici.

-  Mi idemo sa najvećim timom u Njujork da bismo pokazali ozbiljnost, odgovornost i da bismo pokazali koliko nam je stalo da ovde uradimo najbolji mogući posao. I kada mi kažemo da ćemo nešto da uradimo, mi ćemo to da uradimo. Kao što sam obećao, mnogo će da ih boli glava od svega što ću da radim u Njujorku, boleće ih glava, kao što nas boli i srce i duša za ono što oni nama rade sa ovim rezolucijama. Ono što je obećano, biće ispunjeno. I u jednom i u drugom slučaju - rekao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

PORAZ ZAPADA I NJIHOVIH UCENA: Usvojena sramna Rezolucija - u zbiru više glasova protiv i uzdržanih nego za