OPET SMETA BOŽOVIĆ! Skandalozno saopštenje kabineta Mila Đukanovića

V.K.

14. 08. 2022. u 21:31

KABINET za informisanje Predsednika Crne Gore saopštio je da je na adresu kabineta Mila Đukanovića sa zvanične e-mail adrese Vladimira Božovića dostavljeno pismo predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. U saopštenju se navodi da se Božović predstavio kao ambasador Republike Srbije u Crnoj Gori.

ОПЕТ СМЕТА БОЖОВИЋ! Скандалозно саопштење кабинета Мила Ђукановића

Vladimir Božović, Foto N. Fifić

- Na adresu kabineta Predsednika Crne Gore danas je dostavljeno pismo predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića upućeno predsedniku Đukanoviću povodom nesreće na Cetinju u kojoj je život izgubilo 11 lica, među kojima 2 dece, a 6 povređeno. Pismo je upućeno sa zvanične e-mail adrese Vladimira Božovića koji se predstavio kao ambasador Republike Srbije u Crnoj Gori - navodi se u saopštenju Službe za informisanje Predsednika Crne Gore, uz podsećanje da je Božović odlukom Vlade Crne Gore u novembru 2020. proglašen personom non grata.

- Današnji potez predstavlja još jedan čin nepoštovanja institucija Crne Gore. Neprihvatljivo je da i tragičan događaj na Cetinju, Vladimir Božović koristi da nastavlja sa svojom praksom lažnog predstavljanja i kršenja međunarodnih konvencija. Kabinet Predsednika Crne Gore će ovim povodom zatražiti određena postupanja od strane Ministarstva vanjskih poslova i Ministarstva unutrašnjih poslova, uključujući zabranu ulaska i napuštanje teritorije Crne Gore od strane V. Božovića. Napominjemo da je pismo iste sadržine drugi put u toku dana prosleđeno sa zvanične e-mail adrese Ambasade Srbije u Crnoj Gori - zaključuje se u saopštenju kabineta Predsednika Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!