U SUSRET OLIMPIJSKIM IGRAMA U PARIZU : Promocija olimpijskih sportova i vrednosti u Kragujevcu

V. Hadžić

29. 04. 2024. u 12:55

Promocija olimpijskih vrednosti i disciplina u organizaciji Olimpijskog komiteta Srbije održana je proteklog vikenda u Kragujevcu.

У СУСРЕТ ОЛИМПИЈСКИМ ИГРАМА У ПАРИЗУ : Промоција олимпијских спортова и вредности у Крагујевцу

Foto: Grad Kragujevac

Ovakvim prezentacijama Olimpijski komitet želi da, u susret Olimpijskim igrama u Parizu 2024, upozna širu javnost sa sportovima i sportistima koji će predstavljati Srbiju, kao i da što više mališana kroz druženje i igru oseti duh olimpizma i nauči više o istoriji Olimpijskih igara.

Kragujevčani su imali priliku da se oprobaju u tekvondou, simulaciji vožnje kajaka, gađanju vazdušnom puškom, a najmlađi u mini basketu, pod vođstvom stručnih lica.

Ističući da Kragujevac ima sportiste koji bi u skorijoj budućnosti mogli da se kvalifikuju za Olimpijske igre, Dragan Stevović, član Gradskog veća za sport, podsetio je učesnike da Kragujevac već sada ima pretendenta za najviše odličje na Olimpijskim igrama u Parizu, rvača Aleksandra Komarova i naglasio da veruje u potencijal našeg tima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima