TALENTI U IZLOGU: Crvena zvezda dolazi u Kruševac da se nadigrava sa Napretkom

Z. Ćorović

15. 05. 2024. u 20:10

ŠAMPION dolazi u Kruševac na novu fudbalsku feštu. Crvena zvezda i Napredak u sutrašnjoj (19.00) prvenstvenoj utakmici bez takmičarskog značaja mogu opušteno da se nadigravaju i pruže zadovoljstvo navijačima da uživaju u otvorenoj i atraktivnoj utakmici.

ТАЛЕНТИ У ИЗЛОГУ: Црвена звезда долази у Крушевац да се надиграва са Напретком

FOTO: FK Crvena zvezda

Napredak je nedavno sa svojim mladim snagama oduševio protiv Partizana, kada je bilo 3:3. Kruševački talenti umeli su na najbolji način da se pokađu i iskoriste ukazanu priliku, sigurno je da će i Zvezdin trener Vladan Milojević podmladiti ekipu, jer se u prošloj pobedi nad Radničkim više oslonio na iskusnije igrače.

- Uvek je lepo igrati u Kruševcu, to je fudbalski grad gde publika voli dobru igru - istakao je Vladan Milojević, trener crveno-belih. - Zato očekujem veliki broj navijača na stadionu i zanimljivu utakmicu. Napredak će sigurno biti rasterećen, poslednji poraz od Vojvodine samo će uticati na to da će želeti da se predstave u to boljem svetlu. Imamo malih kadrovskih problema, tako da ćemo tek proceniti videti ko će od bonusa biti na terenu.

Zvezda i Napredak su se do sada sastajali u 67 navrata, crveno-beli su bili bolji u čak 48 mečeva. Bodovi su podeljeni 15 puta, dok su samo 4 utakmice završene pobedom kruševačkog tima. Prvi duel datira još iz davne 1947. godine, kada je Zvezda gostovala Napretku i slavila sa ubedljivih 4:1.

Ove sezone crveno-beli su ostvarili trijumfe u oba odigrana susreta. Na prvoj utakmici u okviru drugog kola Crvena zvezda slavila sa 4:0 golovima Krasoa (dva), Bukarija i Mijailovića. U drugom meču je ekipa Vladana Milojevića slavila u Kruševcu pogotkom Olanjinke.

Kadeti za ponos

KADETSKA selekcija Crvene zvezde uvbedljivo je osvojila titulu šampiona Srbija dva kola pre kraja prvenstva i tako potvrdila da se radi o fenomenalnoj generaciji koja predstavlja budućnost kluba.

- Fudbaleri rođeni 2007. i 2008. godine su veoma talentovani. U njima leži veliki potencijal za prvi tim Zvezde i reprezentaciju Srbije. Međutim, u ovom trenutku ih ne bi trebalo uzdizati, već raditi sa njima još više kako bi napredovali iz dana u dan - istakao je Nikol Jelić, direktor omladinske škole crveno-belih.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)