"I DALJE ME JE SRAMOTA I DALJE MRZIM SEBE"! Novak Đoković otkrio čega se najviše stidi u karijeri

Novosti online

16. 05. 2024. u 07:47

Objavljen je još jedan deo razgovora između Novaka Đokovića i Australijanca Nika Kirjosa.

И ДАЉЕ МЕ ЈЕ СРАМОТА И ДАЉЕ МРЗИМ СЕБЕ! Новак Ђоковић открио чега се највише стиди у каријери

FOTO: Tanjug/AP

Njih dvojica su imali otvoren razgovor zimus tokom Australijan opena, a Nik je tek nekoliko meseci kasnije rešio da ga objavi.

Najbolji teniser svih vremena je u intervjuu Australijancu otkrio zbog čega je ljut na sebe.

– Prvi put u karijeri nisam bio zadovoljan sopstvenim ponašanjem, lomio sam rekete, urlao i pravio budalu od sebe na terenu – otkrio je Nole da mu je to smetalo od početka karijere.- To ne znači da sada drugačije razmišljam, da se ne stidim kada tako postupam. I dalje me je sramota i dalje mrzim sebe kada se tako ponašam, ali istovremeno mislim da je razlika u poslednjih sedam-osam godina da sada prihvatam svoje slabosti i prihvatam da i ja grešim i zato se trudim da budem bolja verzija samog sebe sledećeg dana. I nije me sramota da kažem da grešim, da imam mane - otkrio je Novak.

Objasnio je i zbog čega to radi.

– Ponekad vam je tokom meča potrebno da se probudite, da se prodrmate kako biste izvukli najbolje iz sebe. Ali ja najčešće želim da uživam u životu, da imam dobre odnose sa ljudima, ja zaista brinem za ovaj sport. Zaista želim mojim tenisom da učinim ljude srećnim, to je suština - objasnio je Đoković.

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!