"OSTAĆE VEČNA OPOZICIJA" Nenad Nešić o optužbama Dragana Đilasa: Blago njemu ako smo mu Dodik i ja najveći problem u pobedi (FOTO)

Novosti online

02. 05. 2024. u 17:09

NENAD Nešić, ministar odbrane Bosne i Hercegovine i predsednik Demokratskog narodnog saveza (DNS), oglasio se povodom optužbi Dragana Đilasa na njegov račun.

ОСТАЋЕ ВЕЧНА ОПОЗИЦИЈА Ненад Нешић о оптужбама Драгана Ђиласа: Благо њему ако смо му Додик и ја највећи проблем у победи (ФОТО)

Foto: S.M.

- Blago Đilasu ako smo mu Dodik i ja najveći problem da pobedi u Beogradu. Inače, autor je laži da sam glasao u Beogradu. Ako mu je lakše da krivce za svoj poraz traži u nama iz Republike Srpske - prihvatamo da smo krivi - poručio je Nešić.

Dodao je da "Mora priznati da mu je tužno ovakve izjave slušati od čoveka koji je poreklom iz Drvara."

- Tužno mi je koliko on omalovažava inteligenciju građana Srbije. Zar zaista misli da oni ne znaju da Beograd ima više stanovnika nego cela Republika Srpska!? I da svi glasamo, a da on vredi, pobedio bi nas. No, ako mu je lakše da za svoje poraze krivicu traži u nama, umesto da preispita svoju politiku i zašto ga narod ne želi - srećno mu bilo. Priznajem, to me raduje jer će ostati večna opozicija - zaključio je Nešić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo