Pevačica Jelena Karleuša oglasila se video porukom u kojoj se osvrnula na navodnu aferu sa fudbalerom Anderlehta Ognjenom Vranješom i kazala da je podnela 120 tužbi.

"Ovo je prvi i poslednji put da se ovim povodom oglašavam. Sve što je do sada objavljivano od strane medija kao moja izjava, izjava mog supruga ili člana moje porodice apsolutna je laž i izmišljotina. Ispred mene stoje potpisana pravna punomoćja za 120 tužbi koje sam podnela zbog strašne neljudske medijske antikampanje i linča. Udarili su na moje ime i dostojanstvo, na moju decu, mog muža, oca, majku", kazala je Karleuša i istakla da će sav novac koji bude dobila od tužbi pokloniti u humanitarne svrhe.

Pročitajte još - Karleuša objavila još jednu prepisku sa Vranješom i otkrila intimni detalj kojim demantuje objavljenje slike (FOTO)

Ona je izjavila da je, između ostalih, tužila i fudbalera Anderlehta.

"Tužena je i osoba po imenu Ognjen Vranješ. Hajka i dalje traje, a ja imam dve opcije, ili da se borim protiv svih kojih mi žele zlo ili da postanem žrtva. Mislim da je svima jasno šta sam izabrala. Uvek sam bila na strani napadanih, na strani nejakih, na strani žrtvi, pomagala sam bolesnima... Sav novac koji budem dobila od tužbi, pored novca koji muž i ja dajemo godinama u humanitarne svrhe, javno ću pokloniti najugroženijim grupama u Srbiji. Ovim putem se zahvaljujem svim medijima koji nisu učestvovali u ovom medijskom linču i hvala svim javnim ličnostima na nesebičnoj podršci, hvala i mojim fanovima za svu ljubav i nesebičnu podršku", objasnila je pevačica.

Pročitajte još - OVAKAV JAVNI LINČ NIKO NE ZASLUŽUJE: Karleuši blokiran nalog na “Tviteru”, podržali je majka, “Grand produkcija”...