JAVNI rat između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa se nastavlja. Pevačica je posle otvorenog pisma i fotografije uplakanog fudbalera objavila poruke za koje tvrdi da joj je on slao i pretio da će se ubiti, a onda i sliku muškog polnog organa za koji je navela da je njegov.

- Ovako je Ognjen Vranješ pretio da će se ubiti i tvrdio da mi je najbolji drug - napisala je Jelena uz fotografiju.

Međutim, za slike koje su takođe procurele u javnost, a na kojima se navodno vidi njen polni organ, Karleuša je imala objašnjenje.

- Draga javnosti, slike na kojima se vidi ženski polni organ nemaju veze sa mojim polnim organom. A evo otkriću vam i tajnu. Kad sam već primorana. Imam mladež na tom mestu. Vrlo karakterističan. Moj muž to zna. Nažalost primorana sam da ovakvu intimu delim sa vama - poručila je ona.

PROČITAJTE JOŠ - KARLEUŠA I FUDBALER U NOVOM SKANDALU: Vrele poze za Vranješa ili nameštaljka

Jelena je objavila još jednu prepisku, a reč je o porukama nastalim nakon što je čitava afera počela da se provlači po medijima.

- Ovako šizofrena budala Ognjen Vranješ reaguje kada ga molim da ne napada mene i moju porodicu. Čak tvrdi da će protiv novina svedočiti na sudu. Nakon toga je krenuo sa montažom, a zatim na svom Instagramu i potvrdio da je sve fotomontaža. Njegov bosanski broj namerno ostavljam - napisala je Jelena.