NEVOLjAMA Jelene Karleuše se ne nazire kraj! Pevačica, koja se našla u središtu skandala zbog eksplicitnih fotografija i, navodne afere sa fudbalerom Anderlehta Ognjenom Vranješom, prethodnih dana je preko društvenih mreža demantovala da je ona na slikama, ali joj je sada i to donekle uskraćeno. Naime, folkerki je blokiran nalog na “Tviteru”. Do suspenzije nečijeg naloga može da dođe ukoliko su narušena pravila društvene mreže, a da li je ovde reč o trajnoj ili privremenoj meri, videćemo uskoro.

Povodom skandala kratkom porukom na “Instagramu” oglasila se i Jelenina mama Divna Karleuša, poručivši da je vreme najbolji sudija.

- Vreme će završiti svaku priču, ono će uvek reći pravu istinu. Vreme ništa ne ostavlja nedovršeno.

Divna je imala poruku i za predstavnike medija.

- Novinari, sad se lepo okrenite Putinu. Ili su vam ove laži i nameštaljke draže? Jelena, voli te mama najviše na svetu.

VRANjEŠ MORA DA ODE POSLE skandala sa Jelenom Karleušom, fudbaleru Ognjenu Vranješu su, po svemu sudeći, odbrojani dani u Anderlehtu, objavili su u četvrtak belgijski mediji. Generalni direktor kluba Mihael Veršueren je saopštio da traže rešenje za njega. - Vranješ mora da ode, jer njegov stav ne odgovara Anderlehtu - rekao je Veršueren. - Klub može da izgubi novac, jer nas je defanzivac prošlog leta koštao tri miliona evra. Kao fudbaler, on svakako ima svoju vrednost.

Malu od skandala”, članicu žirija “Grandovih zvezda”, podržala je i “Grand produkcija” u čijem saopštenju se navodi da je pevačica izložena velikoj torturi.

- Kako javni linč na Jelenu Karleušu ne prestaje, smatramo svojom obavezom, ali i kolegijalnošću da se obratimo javnosti. Tortura koju Jelena preživljava poslednjih nekoliko dana smatramo ozbiljnom uvredom za sve žene - majke, supruge, ćerke, pogotovo ako se uzme u obzir činjenica da je, pre svega, napadnuta jedna porodica. Apsolutno podržavamo njene napore da, uprkos neverovatnom pritisku, izađe kao pobednik iz ove borbe - navodi se u saopštenju pres službe “Granda”.

PROČITAJTE JOŠ - NEK' SRBIJA GLEDA, NEMOĆNA SAM! Karleuša ubeđena da mediji hoće da joj unište porodicu

Poruku podrške Jeleni na “Fejsbuku” uputio je i Vojin Ražnatović, sin Željka Ražnatovića Arkana iz braka sa Natalijom Martinović. Mada je ranije preko društvenih mreža javno “prozivao” svoju maćehu Cecu Ražnatović, sada naglašava da ničija majka ne zaslužuje da je neko ovako ponizi:

- Gledam ovu sagu i samo pomislim da nikada ne bih imao srca da javno i tako nisko obrukam nečiju majku (golim slikama). Pre nekoliko godina sam javno vodio bitku za pravdu i istinu protiv maćehe, ali sam odlučio da prestanem, jer mi je žao bilo te dece čija su oba roditelja ležala po zatvorima. Uvek treba biti čovek i misliti na decu, ma koliko god ti hteo nekoga da javno poniziš.


JELENA I DUŠKO - RUKU PODRUKU

DOK su pojedini mediji u četvrtak brujali o navodnom razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića, fudbaler je na “Instagram” postavio fotografiju kojom, očigledno, želi da prikaže da od toga nema ništa. Jelena i Duško su na slici zajedno, ruku podruku. Fotografija je iz aprila prošle godine, sa venčanja Anje Stojković, ćerke Dragana Stojkovića Piksija, i njenog izabranika Igoa Valentea.