SPREMNI SMO DA POMOGNEMO BRAĆI I PRIJATELJIMA Vučić: Samo zajednički možemo da pobedimo pandemiju virusa korona (FOTO)

Novosti online

23. 03. 2021. u 20:23

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić uručio je večeras u Krnješevcima respiratore i drugu medicinsku opremu za Republiku Srpsku. Donaciju je preuzeo predsedsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik.

СПРЕМНИ СМО ДА ПОМОГНЕМО БРАЋИ И ПРИЈАТЕЉИМА Вучић: Само заједнички можемо да победимо пандемију вируса корона (ФОТО)

Foto: Tanjug

- Srbija ima dovoljno medicinske opreme za borbu protiv korona virusa, i nabavljaćemo još. Spremni smo da u svakom trenutku pomognemo braći i prijateljima, kojima je ta pomoć potrebna. Samo zajednički možemo da pobedimo pandemiju virusa korona. Uručio sam večeras predsedavajućem Predsedništva BiH Miloradu Dodiku respiratore i drugu medicinsku opremu za Republiku Srpsku - objavljeno je na Instagram nalogu avučić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (9)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!