VUČIĆ OTKRIO PAKLENI PLAN PRIŠTINE: Evo zašto lažna država hoće u Savet Evrope, cilj je samo jedan

Novosti online

29. 04. 2024. u 18:17

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić obraća se narodu po povratku iz Njujorka.

ВУЧИЋ ОТКРИО ПАКЛЕНИ ПЛАН ПРИШТИНЕ: Ево зашто лажна држава хоће у Савет Европе, циљ је само један

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ

- Evropski parlament je izglasao mogućnost da nosioci pasoša dobiju viznu liberalizaciju, ali gle čuda, ta odluka nije efektivna, te ćemo da čekamo narednih 6, 7 meseci da se formira novi Evropski parlament, da bi dobili viznu liberalizaciju kako su dobili Albanci na Kosovu i Metohiji.

Podseća na izjavu Vjose Osmani da je glavni motiv za ulazak Prištine u SE da građani Kosova i Metohije mogu da tuže Srbiju pred ESLjP.

- Onda su nam objasnili da je za Srbe bolje da budu deo Saveta Evrope. Veće sile i veći igrači stoje iza svega toga.

- Članstvo u Savetu Evrope ima smisla samo sa podizanjem optužnica protiv Srba. Zato se borimo da do toga ne dođe. Da li ćemo uspeti - teško. Ali, ta borba nije laka ni za njih. Za to je potrebna 31. članica. Oni će, verujemo, imati većinu između 29 i 33. Velike sile se bore protiv nas, nastavićemo da se borimo - naglasio je Vučić i istakao da je i danas imao mnogo važnih razgovora o tome.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima