"SA DODIKOM U JUNAČKOJ BILEĆI" Oglasio se Vučić - Srbija će pomoći, svaki deo našeg naroda je podjednako važan, ma gde živeo

Novosti online

16. 04. 2024. u 09:31

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić posetio je Bileću sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

СА ДОДИКОМ У ЈУНАЧКОЈ БИЛЕЋИ Огласио се Вучић - Србија ће помоћи, сваки део нашег народа је подједнако важан, ма где живео

Foto: Instagram

- Sa predsednikom Dodikom u junačkoj Bileći. Razgovaramo sa ljudima o tome kako žive, šta im je potrebno i šta misle o svemu onome što pred celim srpskim narodom stoji kao jedan od najvećih izazova do sada.

- Hercegovački rečiti i otvoreni, govorili su mi o svom viđenju situacije, o ljubavi prema matici i spremnosti da podrže Srbiju u ovim teškim vremenima.

- Srbija će pomoći i njima, jer nam je svaki deo našeg naroda podjednako važan, ma gde živeo.

- Neizmerno zahvalan na toplom dočeku i ogromnoj ljubavi koju su pokazali prema Srbiji - napisao je Vučić na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!