VUČIĆ O ZAHTEVU VJOSE OSMANI: To je ta vrsta pristupa u kojem svaki put mora da se vrši žestok pritisak na Srbiju

Novosti online

28. 02. 2024. u 14:14

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić u obraćanju medijima iz Tirane, gde učestvuje na prvom samitu Ukrajina - Jugoistočna Evropa, govorio je o zahtevu Vjose Osmani i izbacivanju tačke o sankcijama Rusiji iz deklaracije.

ВУЧИЋ О ЗАХТЕВУ ВЈОСЕ ОСМАНИ: То је та врста приступа у којем сваки пут мора да се врши жесток притисак на Србију

Foto: Printskrin

- Sad je to uradila ponovo. Kad smo sve bili dogovorili da tačka ne bude, ona je rekla "ja ponovo tražim da se glasa o tome". Ali izgleda da joj nije prošlo. Izgleda da im je bilo važnije da kažu da je nešto izglasano, usaglašeno, nego da imaju Srbiju protiv ili uzdržanu - rekao je predsednik na pitanje o izbacivanju iz deklaracije tačke o sankcijama Rusiji.

- To je ta vrsta pristupa u kojem svaki put mora da se vrši žestok pritisak na našu zemlju. Kada bih vam ja rekao čiji je predlog bio prvi za sankcije - Vjosa se posle setila, neki mnogo moćniji ljudi su to tražili. Najmoćniji koje možete da zamislite - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima