ORLIĆ: Hrvatsku mržnju poznaje dobro srpski narod

Novosti online

14. 02. 2024. u 15:30

NA karnevalu u Kaštelu Starom u Hrvatskoj učesnici su spalili lutke sa likovima predsednika Srbije i Rusije Aleksandra Vučića i Vladimira Putina, a tim povodom oglasio se i Vladimir Orlić iz SNS-a.

ОРЛИЋ: Хрватску мржњу познаје добро српски народ

Foto: Printskrin

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

Spaljivanje "lutke" sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića na festivalu mržnje u Hrvatskoj, uz slavodobitno orgijanje tamošnjih medija, nije tek još jedan dokaz mržnje koja naveliko prelazi sve granice, pa i one fizičkog uništenja. Ovo je rezultat narastajućih kompleksa koje kod bezumnika izaziva jasan uspeh politike predsednika Vučića, a koji znači jačanje srpske države i snaženje pozicija srpskog naroda. Ujedno, i pokazatelj nemoći: da te uspehe zaustave, ili ih uspore, a čoveka koji važnu istorijsku promenu lično predvodi pokolebaju - ni za sekund.

Njihovu mržnju poznaje dobro srpski narod: ona ga je krvnički, sa ciljem potpunog istrebljenja, ubijala u jamama i logorima, u doba ustaškog režima čak i logorima za decu - nadmašivši u monstruoznosti čak i naciste, sprovodila svoju "politiku" genocida, a decenijama potom nad srpskim narodom sprovela i etničko čišćenje kakvo Evropa nije videla od Drugog svetskog rata. Ista mržnja je, ustaškom rukom, pobila i mnoge iz familije Vučića, spaljivala im kuće i imanja, pokušala da zatre u potpunosti. Nisu u tome uspeli i zbog toga, očigledno, i danas očajavaju.

Ne mogu nikada, šta god obnevideli od zlobe i besa da su umislili, moći da spreče borbu Aleksandra Vučića za Srbiju, sve njene građane, kao i srpski narod gde god da živi. Kao što ne mogu da ga primoraju da se odrekne prava na istinu - da govori o nevinim srpskim žrtvama i zlikovcima koji ih nose na duši, navedu ga da odustane od svoje namere da poseti Jasenovac. Baš kao što ne mogu da promene činjenicu: da je Aleksandar Vučić prvi srpski predsednik za kog sve navedeno važi, koji je odbio da se dodvorava bilo kome, pristaje na nacionalna poniženja. Svako je svoje mesto u istoriji zabeležio, tačno po zasluzi: predsednik Aleksandar Vučić borbom, delom i rezultatima, a zlikovci i zločinci sramotom koja je večna. I što je veća njihova mržnja prema predsedniku Srbije, srpski narod je uvek samo još uvereniji - da baš predsednik Vučić radi za naše državne i nacionalne interese, i da je u tom poslu veoma uspešan. Tako će i biti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)