VUČIĆ O ĐILASOVOJ OPOZICIJI: Neću da budem predsednik ukoliko ovi budu vladali

Novosti online

08. 12. 2023. u 09:47

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić ponovio je na TV Pink za "Novo jutro" da neće biti predsednik Srbije ukoliko na vlast dođe Đilasova opozicija.

ВУЧИЋ О ЂИЛАСОВОЈ ОПОЗИЦИЈИ: Нећу да будем председник уколико ови буду владали

D.Milovanović

- Ja sam nešto iz svega ovoga video, obratite pažnju gde sve ovo govore. Onako se raspištolje: „Otišao sam u Zagreb da govorim.” A što to radiš protiv svoje zemlje? Nikada nisi ni pomislio da praviš film o Jasenovcu. Ovi drugi gde su otišli, da razgovaraju u Berlinu sa Violom fon Kramon. Ja sam ponosan što sam za ovo vreme bio lider slobodne i slobodarske Srbije. I ponoviću da neću da budem predsednik ukoliko ovi budu vladali. I u tome se razlikujem od njih. Zato sam im ja najveći problem, zato što nemam strah od njih. Šta će? Da me oteraju u zatvor. Nemam ja miliona. Zato sam ja za njih nerešena enigma - rekao je Vučić, govoreći na početku citata o glumcu Draganu Bjelogrliću.

On je podsetio i da se Đilas pre prošlih izbora izjasnio protiv sankcija Rusiji, a odmah posle izbora zatražio da se Rusiji uvedu sankcije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (33)

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe