VUČIĆ SE ŠKODOM PROVOZAO PO NOVOJ DEONICI MORAVSKOG KORIDORA: Divno izgleda lepa Srbija, najlepša na celom svetu (VIDEO)

Novosti online

07. 12. 2023. u 17:09

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić vozio se danas svojom "Škodom" novom deonicom auto-puta od Makrešana do Koševa na Moravskom koridoru.

ВУЧИЋ СЕ ШКОДОМ ПРОВОЗАО ПО НОВОЈ ДЕОНИЦИ МОРАВСКОГ КОРИДОРА: Дивно изгледа лепа Србија, најлепша на целом свету (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Instagram

- Upravo sam vozio novom deonicom auto-puta od Makrešana do Koševa na Moravskom koridoru. Divno izgledaju ovih novih 11km auto- puta. Ponosan na Srbiju i njene ljude. Srbija ne sme da stane! - rekao je Vučić.

- Kako je lepo uređeno ovo. Lepa Srbija, najlepša na celom svetu. Ovo je ovaj drugi deo što je danas otvoren. Da pozdravim radnike - napisao je Vuičić na instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Podsetimo, deonica Moravskog koridora Makrešane - Koševi na autoputu od Pojata do Preljine (E761) puštena je danas u saobraćaj.

Do 1. januara neće se naplaćivati putarina na deonici auto-puta od Pojata do Koševa, to jest visina putarine na novim naplatnim stanicama odgovaraće tarifi za postojeću naplatnu stanicu "Pojate", saopštili su Putevi Srbije.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (68)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!