"DOBRO RAZMISLITE, NE GLASAJTE SRCEM NEGO RAZUMOM": LJajić poslao snažnu poruku na predizbornom skupu liste "Aleksandar Vučić" u Kraljevu

Novosti online

24. 11. 2023. u 18:31

PREDSEDNIK SDPS, Rasim Ljajić, obratio se u Kraljevu, u Novoj hali sportova gde se održao predizborni skup liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

ДОБРО РАЗМИСЛИТЕ, НЕ ГЛАСАЈТЕ СРЦЕМ НЕГО РАЗУМОМ: Љајић послао снажну поруку на предизборном скупу листе Александар Вучић у Краљеву

Foto Novosti

Ljajić je istakao kako ni jedni izbori nisu održavani u ovako složenim međunarodnim odnosima kao što su sada.

- Dobro razmislite, ne glasajte srcem nego razumom, zbog važnosti izbora. Ovo nije vreme za eksperimente.

- Opozicija nas konstantno omalovažava, a ocenu o tome dajete vi. Svaki glas nam je važan, najteže se dobijaju dobijene utakmice. Pobeda, ali uz rad, trud i napor. Zato će pobediti Aleksandar Vučić, Srbija ne sme da stane 17. decembra - zaključio je Ljajić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (47)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)