VUČIĆ O REČIMA STOLTENBERGA: Verujem da će takva odgovorna izjava imati odjek kod Euleksa i KFOR-a, ako ne kod Kurtija

Novosti online

08. 09. 2023. u 13:59

NADAM se da će to što je rekao Jens Stoltenberg imati nekog uticaja ako ne na Kurtija, bar na neke druge, od Euleksa do ponašanja KFOR-a. Verujem da bi takva jedna odgovorna izjava trebalo da naiđe na odjek kod takvih struktura. Što se Kurtija tiče, odavno ne verujem da on želi bilo kakva razumna i racionalna rešenja i pristup svemu.

ВУЧИЋ О РЕЧИМА СТОЛТЕНБЕРГА: Верујем да ће таква одговорна изјава имати одјек код Еулекса и КФОР-а, ако не код Куртија

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Ovo je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao na pitanje "Novosti" da li očekuje da će se reči generalnog sekretara NATO-a na neki način odraziti na aktuelna dešavanja na KiM i akcije koje sprovodi Aljbin Kurti.

- Uvek kada govorite o nečemu razmislite šta su njegovi snovi. Mene pitajte jesam li za onošto oni nazivaju Velikom Srbijom, ja ću reći ne, a oni neće reći ne kada ih pitate za Veliku Albaniju. Naši snovi su u tome da naš narod bude zaštićen, ali da srpska ekonomija i Srbija ide napred i bude bolje mesto za život. On takvih briga nema jer ga ne zanima kako će da žive ljudi na Kosovu i koliko loše, već samo da ostvaruje ciljeve Adema Demaćija - kaže predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (95)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove