CRVENA ZVEZDA IGRA BEZ PRITISKA: Olimpijakos može mnogo toga da izgubi, "ponos Izraela" im diše za vratom!

M.M.

04. 04. 2024. u 07:29

CRVENA zvezda će u pretposlednjem kolu Evrolige ugostiti Olimpijakos.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ИГРА БЕЗ ПРИТИСКА: Олимпијакос може много тога да изгуби, понос Израела им дише за вратом!

Foto ABA liga

Duel ovih ovih rivala gledali smo u devetom kolu i Pirejci su tada slavili rezultatom 88:83.

Najefikasniji pojedinac na terenu bio je Alek Piters koji je postigao 28 poena, Ajzea Kenan je dodao 14, dok je Mustafa Fal imao dabl-dabl učinak od 14 poena i 14 skokova. Kostas Papanikolau je takođe bio dvocifren (11).

U sastavu Janisa Sferopulosa istakao se Nemanja Nedović sa 26 postignutih poena, Miloš Teodosić je utakmicu završio sa 15.

Grčki velikan je u dosadašnjem delu takmičenja upisao 20 pobeda i 12 poraza. Današnjom pobedom bi osigurao plasman u plej-of. Za vratom im diše "ponos Izraela" koji ima jedan trijumf manje, ali i lošiji međusobni skor.

Olimpijakos je prošle nedelje takođe igrao u Beogradu i nakon velikog preokreta savladao je Partizan rezultatom 69:74.

Sa druge strane, srpski predstavnik će igrati za čast. Sezona u Evroligi je za njih odavno završena i sada se igra bez pritiska.

Crveno-beli su obezbedili prvu poziciju u regionalnom šampionatu i to je za njih sada najbitnije. U doigravanju će imati prednost domaćeg terena, a to je od krucijalnog značaja.

Sferopulosovi puleni su prošle nedelje pružili jak otpor Real Madridu, ali na kraju su poraženi rezultatom 101:94.

Šampion Srbije je nastupao bez Miloša Teodosića i Jaga dos Santosa, međutim, treba istaći da smo srpsko-brazilski tandem gledali već protiv Studentskog centra u ABA ligi.

Igrače Zvezde za tri dana očekuje duel sa Splitom, a sledeće nedelje će odigrati meč poslednjeg kola najelitnijeg evropskog takmičenja sa Anadolu Efesom. Njihov današnji protivnik će se u 34. kolu sastati sa Fenerbahčeom u dvorani "Mira i prijateljstva".

Verujemo da će domaći tim prebaciti zadatu granicu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS

NAŠ TIP: tim1 +76,5 (kvota 1,98)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene