CRVENO-BELI NEMAJU KVALITET DA SE NADMEĆU SA MADRIĐANIMA, ALI MOGU DA IZVUKU VELIKU POUKU: Šampion Srbije se uigrava za plej-of ABA lige!

M.M.

29. 03. 2024. u 08:03

CRVENA zvezda će u 32. kolu Evrolige gostovati Real Madridu.

ЦРВЕНО-БЕЛИ НЕМАЈУ КВАЛИТЕТ ДА СЕ НАДМЕЋУ СА МАДРИЂАНИМА, АЛИ МОГУ ДА ИЗВУКУ ВЕЛИКУ ПОУКУ: Шампион Србије се уиграва за плеј-оф АБА лиге!

Foto: Tanjug

Trej Tompkins trenira sa crveno-belima i najverovatnije će biti spreman za početak plej-ofa ABA lige.

Šampion Srbije će pokušati maksimalno da se uigra i verujemo da će minutaža biti raspoređena.

Miloš Teodosić nije otputovao za Madrid i to će definitivno biti veliki hendikep za ekipu. U prehodnom kolu Evrolige Zvezda je savladala Virtus na svom parketu, međutim, tri dana kasnije pretrpeli su poraz od Mege u okviru regionalnog šampionata.

U duelu protiv italijanskog velikana istakao se Nemanja Nedović sa 25 pogodaka, Džoel Bolomboj je dodao 15, dok su Dejan Davidovac i Teo ubacili po 11 poena.

Izabranici Janisa Sferopulosa čitave sezone igraju po sistemu toplo-hladno, a najbolje partije su pružali protiv večitog rivala. 

Jago dos Santos se još uvek oporavlja od povrede te je nešto veću ulogu dobio Džavonte Smart.

Danas će sa druge strane parketa stajati najdominantnija ekipa u Evropi. Madriđani igraju neverovatno ove sezone, Fakundo Kampaco je unapredio ekipu i male su šanse da aktuelnog šampiona ne vidimo na fajnal-foru.

Džanan Musa i Mario Hezonja takođe blistaju na terenu. Hrvat je dobio daleko veću ulogu u odnosu na prošlu sezonu, ali dogodine ćemo ga najverovatnije gledati u nekom drugom dresu.

Crvena zvezda nema kvalitet da se nadmeće sa "kraljevima", ali ovo je utakmica iz koje se može mnogo toga izvući.

Ovi rivali su se sastali u 15. kolu i tada su puleni Ćusa Matea slavili u Beogradu rezultatom 58:72.

Srpski predstavnik će se u poslednja dva kola sastati sa Olimpijakosom i Anadolu Efesom, dok će njihov današnji protivnik snage odmeriti sa Baskonijom i Žalgirisom.

Verujemo da će u ovom duelu granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +165,5 (kvota 1,98)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS  

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!