DAMIR MIRVIĆ: Briž bere bodove kao kruške

Ž. U.

27. 04. 2024. u 09:40

Bivši fudbaler Genta, tipuje mečeve plej-ofa Belgije

ДАМИР МИРВИЋ: Бриж бере бодове као крушке

Foto Profimedia

Župiler pro liga

GENK – BRIŽ   2

Serkl Briž – Anderleht GG&3+

ST. ŽILOAZ – ANTVERPEN 1

Mehelen – Oud Heverle GG

Standard – St. Truden GG&3+

Gent – Vesterlo  3+

Briž u mečevima koji odlučuju o tituli retko je pravio greške. Jedini koji je uspeo da izbegne poraz u poslednjoj fazi prvensta je gradski rival Serkl (1:1), posle koga su sva četiri naredna rivala padala poput kruški. Na terenu Genta, verujem da će gost uspeti još jednu da ubere. Dvojka je fiks.

U ovom delu prvenstva, neko je profitirao, a neko totalno podbacio. Sent Žiloaz svakako je jedan, čije se ime najčešće spominjani u negativnom konteksu.  Nastupom na domaćem terenu protiv Antverpena očekujem bodovima  da pokuša i spašava sezonu, koja po svemu podseća na prethodne dve.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SADA JE SVE JASNIJE! Novak Đoković otkrio zašto nije mnogo igrao u poslednje vreme

SADA JE SVE JASNIJE! Novak Đoković otkrio zašto nije mnogo igrao u poslednje vreme

RIM, još jedan peron i usputna stanica voza Novaka Đokovića koji ima za cilj da žetvu pehara pokupi u Parizu i Londonu (Rolan Garos, OI i Vimbldon) u naredna dva meseca. Tako rezonuje najbolji teniser svih vremena uoči nastupa u Večnom gradu (8-19. maja), na nadmetanju koji je osvajao već šest puta u karijeri, a još toliko puta gubio je u borbi za trofej. Naš as, na terenu kompleksa "Foro Italika", još uvek nije saznao ime rivala, kojeg je dobio tek nakon okršaja između Rusa Romana Safijulina i Francuza Korentina Mutea.

08. 05. 2024. u 17:15

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja