LANS VEZAO TRI POBEDE PROTIV MARSELJA: Ove sezone je samo PSŽ pronašao ključeve "Velodroma"

O. M.

28. 04. 2024. u 13:39

SUSRET osmoplasiranog Marselja i šestog Lansa koji je na programu ove nedelje od 21 čas zatvoriće 31. kolo francuske Lige 1.

ЛАНС ВЕЗАО ТРИ ПОБЕДЕ ПРОТИВ МАРСЕЉА: Ове сезоне је само ПСЖ пронашао кључеве Велодрома

Foto: Profimedia

Pitanje šampiona Frnacuske moglo je da bude rešeno u subotu da je Pari Sen Žermen uspeo da savlada ekipu Avra, umesto što je u poslednjim trenucima meča spasao sebe poraza. Ovako, moraćemo da čekamo ili sledeće kolo ili da Lion ostane neporažen protiv Monaka.

Motiva za tako nešto "lavovi" imaju jer se sa Marseljom i Lensom bore za jedno od mesta koje vodi u evropske kupove. Dosta toga zaviciće i od finala KUpa u kome se sastaju Lion i PSŽ, ali i od učinka Marselja u ovoj sezoni Lige Evrope, gde su stigli do polufinalnog dvoboja sa Atalantom.

Marselj je u sredu odigrao razočaravajuću utakmicu protiv Nice, završivši rezultatom 2:2, što produžava njihov niz bez pobeda u Ligi 1 na pet uzastopnih mečeva, uz dva remija i tri poraza. 

Marselj je izgubio poslednja tri meča protiv Lansa. Ali ove sezone na "Velodromu" Marselj je igubio samo jednu utakmicu i to od Pari Sen Žermena.

Lans je, s druge strane, u prethodnom kolu konačno nekoga pobedio, a to je bio fenjeraš Klermon i to minimalnim rezultatom 1:0. Prethodno su "zlatno-krvavi" osvojili samo bod na četiri utakmice.

LAns igra čvrsto u gostima, samo Pari Sen Žermen i Nica primaju manje golova na strani od ove ekipe. Osim toga, sigurno će pokušati da iskoriste činjenicu da Marselj pred sobom ima prvi polufinalni meč Lige Evrope.

NAŠ TIP: X (kvota 3,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)