DA LI JE BREDFORD PREKASNO UHVATIO ZALET? Sjajni gosti osvojili 13 bodova na poslednjih pet utakmica i tako se priključili borbi za plej-of

V.M.

23. 04. 2024. u 10:36

U zaostaloj utakmici 35. kola Lige dva Berou će ugostiti Bredford siti na ''Holker stritu'' (20.45).

ДА ЛИ ЈЕ БРЕДФОРД ПРЕКАСНО УХВАТИО ЗАЛЕТ? Сјајни гости освојили 13 бодова на последњих пет утакмица и тако се прикључили борби за плеј-оф

Foto Profimedia

Gosti se nalaze u sjajnoj formi, osvojili su čak 13 bodova na poslednjih pet utakmica i najraspoloženija su ekipa u Ligi dva, ali pitanje je da li će im to biti dovoljno za plej-of. 

Zahvaljujući dobrim igrama popeli su se na deseto mesto i zaostaju samo četiri boda za sedmoplasiranim Kroulijem i pet za Berouom koji je šesti na tabeli. Ipak, pored ove utakmice, svim ekipama je ostalo da odigraju samo još po jedan meč, tako da je možda prekasno Bredford uhvatio zalet.

Što se tiče domaćina, on je u potpunom kontraritmu i sakupio je samo jedan poen u proteklih pet kola, a najnoviji neuspeh je imao proteklog vikenda kada je izgubio od Donakstera.

Berou se jedno vreme i borio za prva tri mesta koja direktno vode u Ligu jedan, ali zbog pomenutih slabih rezultata ispao je iz te trke i sada mu je preostalo da preko plej-ofa izbori plasman u viši rang.

Kada igraju današnji rivali golovi su redovna pojava i čak četiri puta na njihovih poslednjih pet obračuna oba tima su tresla mrežu.

NAŠ TIP: X2&GG (kvota 2,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)