SMENA MENADŽERA URODILA PLODOM: Sanderlend prekinuo niz bez pobede, ali sada dolazi ozbiljan protivnik

O. M.

12. 12. 2023. u 14:10 >> 14:10

LIDS gostuje Sanderlendu u 21. kolu engleskog Čempionšipa. Utakmica se igra od 21 čas na stadionu "Svetlosti".

СМЕНА МЕНАЏЕРА УРОДИЛА ПЛОДОМ: Сандерленд прекинуо низ без победе, али сада долази озбиљан противник

Profimedia

Sanderlend je pre nedelju dana otpustio menadžera Tonija Moubreja, kao vid šok-terapije posle tri utakmice bez pobede. Borba za plej-of i ove godine biće intenzivna pošto ekipe od petog do 13. mesta deli samo pet bodova i svaka pobeda je važna.

 Ekipu privremeno vodi asistent trenera juniorskog pogona tima Majk Dods, koji je već u prošlom kolu doneo pobedu ekipi, savladan je Vest Bromvič Albion sa 2:1

Cilj Lidsa ove sezone je jasan, a to je ekspresni povratak u Premijer ligu. Trenutno su u zoni plej-ofa na trećem mestu, sa sedam bodova zaostatka za drugoplasiranim Ipsvičom.

Jorkširci su sasvim zasluženo na ovako visokoj poziciji, što pokazuju i poslednji rezultati. Vezali su tri pobede, a u poslednjih 15 utakmica imaju 11 pobeda i po dva remija i poraza.

Kod kuće su bez poraza, ali i u gostima su jedna od najboljih ekipa, više bodova na strani skupili su samo Lester, Ipsvič i Sautempton. Imaju treći najbolji napad i drugu najbolju odbranu u ligi pa je jasno da Sanderlendu neće biti lako, naročito što ove sezone stadion Svetlosti i nije neka prednost za njih jer su od 10 utakmica šest puta pobedili i četiri puta izgubili.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 2,30)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene