POD ZAKUP OSAM APOTEKA: Gradsko veće usvojilo predlog o izdavanju objekata Apotekarske ustanove

G. ĆIROVIĆ

23. 04. 2024. u 13:36

Članovi kraljevačkog Gradskog veća usvojili su predlog o raspisivanju oglasa za izdavanje pod zakup osam objekata Apotekarske ustanove „Kraljevo“, u vlasništvu Grada, koji će biti prosleđen odbornicima lokalnog parlamenta na razmatranje i usvajanje.

ПОД ЗАКУП ОСАМ АПОТЕКА: Градско веће усвојило предлог о издавању објеката Апотекарске установе

G.Šljivić

Ukoliko bude usvojena, ovom odlukom, na period od 10 godina pod zakup će biti izdate gradske apoteke „Crveni krst“ i „Zdravlje“, apoteke u Ribnici, Vrnjačkoj Banji, Podunavcima, Raški, Stublu i varošici Ušće u Ibarskoj klisuri, sa obavezom zakupca, kako se moglo čuti na sednici Gradskog veća, da zasnuje radni odnos na neodređeno vreme sa zaposlenima koji su već radno angažovani u ovim ili drugim objektima Apotekarske ustanove.

G.Šljivić

 

Prema rečima apotekara, u pomenutim objektima od ukupno 99 zaposleno je 32 radnika, a ova ustanova trenutno raspolaže sa 31 prodajnim objektom. Kako saznajemo, o detaljima i uslovima oglasa staraće se posebna Komisija za davanje pod zakup nepokretnosti u javnoj svojini grada Kraljeva.

Ono što, međutim, i dalje nije jasno to je da li će se o ovom predlogu raspravljati na sednici Skupštine grada zakazanoj za četvrtak na zahtev odbornika ovdašnje opozicije upravo zbog ove teme ili na nekom od narednih zasedanja. Prethodne dve sednice, podsećamo, sa ovom tačkom na dnevnom redu nisu održane zbog nedostatka kvoruma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)