BOGATA IZLOŽBA POLJOPRIVREDNE MEHANIZACIJE : U susret 91. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu Novom Sadu

S. B.

09. 04. 2024. u 15:47

OKOSNICU Izložbe poljoprivredne mehanizacije, kao značajnog segmenta 91. po redu Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, koji će biti od 18. do 23. maja, činiće upravo Poslovno udruženje uvoznika i izvoznika poljoprivredne mehanizacije.

БОГАТА ИЗЛОЖБА ПОЉОПРИВРЕДНЕ МЕХАНИЗАЦИЈЕ : У сусрет 91. Међународном пољопривредном сајму Новом Саду

S.B.


To je potvrđeno danas u razgovoru sa novinarima, gde su Nikola Lovrić, generalni direktor Novosadskog sajma, Marija Atanasković, generalna sekretarka udruženja, kao i izlagači, Dejan Zorić i Blagoje Miliunković najavili deo manifestacije.

- Poslovno udruženje uvoznika i izvoznika poljoprivredne mehanizacije nastupiće sa svojih 17 članica sa veoma bogatim izložbenim programom u nadi da će se situacija na tržištu popraviti u vidu subvencija i da će poljoprivrednici biti u boljem položaju- kaže Atanaskovićeva.- Više od 300 dobavljača različitih brendova će predstaviti novitete, kao što je „robot agrar“ u saradnji sa Mašinskim fakultetom u Nišu, kombajne za srednja gazdinstva premijerno, kosačice i mehaničke traktore, alate i baštenski program, traktore na električni pogon i traktore koji koriste hidrogen kao pogon...a biće i „traktor finalista“ u izboru za najbolji traktor godine.

Kako su izlagači potvrdili, posetioci sajma će imati priliku da vide najveći konvencionalni traktor sa gusenicama, koji će biti posebno promovisan, skupocene kombajne, novitete ali i standardni program domaćih i proizvođača iz inostranstva.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave