PEHARI I MEDALJE ZA INOVATORE: PRIZNANJA TŠ "Ivan Sarić" iz Subotice

J. L.

27. 03. 2024. u 06:30

TEHNIČKOJ školi "Ivan Sarić" iz Subitice su na 19. Međunarodnom sajmu obrazovanja "Putokazi" dodeljene dve zlatne medalje, tri velike zlatne medalje i Veliki zlatni pehar Novosadskog sajma iz oblasti kvaliteta srednjoškolskog obrazovanja.

ПЕХАРИ И МЕДАЉЕ ЗА ИНОВАТОРЕ: ПРИЗНАЊА ТШ Иван Сарић из Суботице

foto:J.L.

TŠ "Ivan Sarić" istakla se značajnim doprinosima u podizanju kvaliteta i primene inovacija u obrazovnom radu na područjima rada elektrotehnika, mašinstvo i obrada metala i saobraćaj. Kao jedna od prvih srednjih stručnih škola koja je 2014. godine ušla u sistem dualnog obrazovanja, istakla se i kao škola koja je u saradnji sa kompanijama dala značajan doprinos razvoju dualnog sistema obrazovanja.

Da međunarodna saradnja ove škole predstavlja značajan segment njenog obrazovnog programa, govore učešća u međunarodnim projektimai partnerstva sa drugim školama. Kroz ove aktivnosti, škola teži da promoviše međunarodnu toleranciju, razumevanje i saradnju.

- Zlatne medalje i šampionski pehar su velika priznanja i potvrda da su napori i doprinosi podizanju kvaliteta obrazovnog rada prepoznati. Zlatni pehar za našu školu predstavlja podsticaj za dalji rad i potvrdu izvrsnosti u oblasti tehniškog obrazovanja - kaže Željko Rajčić, direktor škole.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo