KIKINDSKI BEBI KLUB: Paketi pomoći za 134 dečaka i devojlica rođenih protekla tri meseca (FOTO)

R. Š.

31. 01. 2024. u 13:52

U okviru tradicionalne akcije „Kikindski bebi klub“ u Gradskoj kući u Kikindi danas su uručeni poklon paketi za 134 bebe koje su rođene u poslednja tri meseca prošle godine.

КИКИНДСКИ БЕБИ КЛУБ: Пакети помоћи за 134 дечака и девојлица рођених протекла три месеца (ФОТО)

Foto: R. Šegrt

To je jedna od mera kojom grad podržava mlade porodice sa decom. Uručenje bebi paketa organizuje se svaka četiri meseca za bebe koje su rođene u protekla tri meseca. Prošle godine u ovoj akciji dodeljena su 422 poklona.

- Mi odgajamo troje dece i svaka pomoć nam dobro dođe. I jako je lepo što se organizuje „Bebi klub“ jer nam sve što dobijemo mnogo znači - kaže Dijana Radojčić.

Foto: R. Šegrt

Poklon paketi za bebe

Zamenica gradonačelnika Kikinde Dijana Jakšić Kiurski, rekla je da se za akciju „Bebi klub“ godišnje iz budžeta izdvaja oko pet miliona dinara.

- Za nekoliko meseci biće osnovano psihološko savetovalište za pomoć roditeljima. Takvu sugestiju dobili smo od Centra za socijani rad, jer postoji potreba za takvom službom – najavila je Jakšić Kiurski.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove