ČANAK UŽIVA U LITVANIJI: Lijetkabelis produžio saradnju sa bivšim trenerom Partizana

Filip Milošević

17. 04. 2024. u 14:17

Litvanski košarkaški klub Lijetkabelis produžio je ugovor s trenerom Nenadom Čankom. On će započeti svoju šestu sezonu na klupi ovog kluba, a tako će biti sve do sezone 2025/2026.

ЧАНАК УЖИВА У ЛИТВАНИЈИ: Лијеткабелис продужио сарадњу са бившим тренером Партизана

FOTO: Arhiva Novosti

- Kontinuitet i konstantnost su veoma važni za naš klub. Trener Čanak ima veliki autoritet u očima igrača, uprave, navijača. Srećni smo zbog njegove privrženosti Panevežisu. Naravno, važni su i uspešni rezultati. Svi imaju zamke, ali trener Čanak stabilno radi cele godine. Videćemo kako ćemo završiti ovu sezonu, ali verujem da ćemo to uraditi časno - izjavio je predsednik tima Alvidas Bialuskas.

Čanak je objasnio što mu je bilo važno da se vrati u Lijetkabelis...

- Ove sezone sam iskoristio priliku da odem negde drugde. Shvatio sam da mi je kao čoveku teško da budem uspešan u drugačijoj sredini. Ne govorim o razumevanju košarke, najvažnije mi je kako se ljudi vrednuju, koliko je važno poštovanje. Ako čovek želi da bude uspešan, mora da bude srećan, a ja se upravo tako osećam u Panevežisu - izjavio je Čanak.

BONUS VIDEO: OTVARANjE STADIONA: Imaju sjajne uslove i prvi su na tabeli

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA GLEDA I NE VERUJE: Rafael Nadal je ovo uradio u Španiji i ruski mediji su zbog toga počeli da krše zakon