POSLE VESTI O MEGA TRANSFERU U ENGLESKU: Direktor Juventusa otkrio gde karijeru nastavlja Dušan Vlahović

Novosti online

22. 05. 2023. u 22:07

DOSTA se u poslednje vreme priča o tome da će Dušan Vlahović napustiti Juventus na kraju sezone. O tome je govorio i direktor kluba Frančesko Kalvo.

ПОСЛЕ ВЕСТИ О МЕГА ТРАНСФЕРУ У ЕНГЛЕСКУ: Директор Јувентуса открио где каријеру наставља Душан Влаховић

Foto: Profimedia

Ovog ponedeljka se pojavila informacija da bi srpski napadač mogao da ode u Mančester junajted, ali kako stvari stoje do tog transfera neće doći.

- Mogu samo da kažem da Dušan Vlahović NIJE na prodaju. Veoma smo zadovoljni i srećni zbog njegove posvećenosti, verujemo u njega u budućnosti - rekao je Kalvo.

Ova vest će svakako obradovati navijače Juventusa, posle saznanja da je "staroj dami" oduzeto 10 bodova i da od Lige šampiona naredne sezone najverovatnije neće biti ništa. Klub iz Torina ima 59 bodova, pet manje od četvrtoplasiranog Milana, a do kraja sezone su ostala još dva kola.

Podsetimo, poslednjih dana se pisalo da su za Vlahovića interesovanje pokazali i Bajern Minhen, Real Madrid, Atletiko Madrid...

BONUS VIDEO: Majstorija Ivanića za vođstvo Zvezde protiv Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 12:28 >> 13:08

Komentari (0)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice