NIKADA SE NE BIH VRATILA U MLADOST: Lepa Lukić otkrila zašto voli svoje godine

Novosti onlajn

28. 03. 2024. u 23:55

LEPA LUKIĆ rekla je da uživa u svojim godinama i otkrila zašto joj mladost uopšte ne nedostaje.

НИКАДА СЕ НЕ БИХ ВРАТИЛА У МЛАДОСТ: Лепа Лукић открила зашто воли своје године

Foto: ATA images

Lepa u muzičke vode kročila je sa samo 24. godine, a danas je jedna od najuspešnijih na estradnoj sceni.

Foto: D. Milovanović

Mnogi tvrde da je svojevremeno Lepa Lukić bila jedna od najpoželjnijih pevačica. Lepa je oduvek bila smela žena koja je eskperimentisala sa frizurama, te je jedno vreme bila vatrena crvenokosa, a potom i plavuša, bilo da je u elegantnim haljinama ili potpuno kežual i sportskim izdanjima, Lepa je uvek privlačila pažnju, ali ono što je najvažnije je da je ostala mlada duhom.

Foto: D. Milovanović

- Ima mog lika iz mladosti još uvek, ali se nikada ne bih vratila u mladost. Ja sam najzadovoljnija u ovim godinama. Ono, u mladosti ne znaš ni da se spremiš, nego se onako skarabudžiš, a sada se upicanim kako ja hoću (smeh). Kad si mlad ne moraš mnogo ni da se doteruješ - rekla je Lepa koja nikada nije bila ljubitelj estetskih korekcija, već je uvek negovala prirodan izgled:

- Verujte tada je bila sramota da to uradiš! Malo se našminkaš, malo usta i trepavice, eventualno karmin i to je bilo sve - objasnila je pevačica.

(INFORMER)

BONUS VIDEO:

NI NA VRHUNCU NISAM ZABORAVIO ODAKLE SAM POČEO | "Novosti" intervju | Miroslav Ilić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!