VELIKO UPOZORENJE MILORADA DODIKA: Premestili su svoje jedinice sa Bliskog istoka u okolinu Sarajeva kako bi izvršili operativnu akciju

Novosti online

08. 04. 2024. u 23:31

PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da Srpska vodi politiku zaštite svojih prava koja proizilaze iz Dejtonskog mirovnog sporazuma, a koja masovno narušava američka administracija, posebno demokratska, koja je na vlasti.

ВЕЛИКО УПОЗОРЕЊЕ МИЛОРАДА ДОДИКА: Преместили су своје јединице са Блиског истока у околину Сарајева како би извршили оперативну акцију

Foto: V. Tripić

- Pomažu im Britanci i značajan deo EU. Moj tim vodi tvrdoglavu borbu, a moj narod, koji me već 20 godina bira na najvažnijim pozicijama, deli našu borbu i daju nam podršku - rekao je Dodik u intervjuu za Televiziju "Rusija-24".

Kao što to stranci obično rade, kaže Dodik, personalizovali su krivicu i veruju da je jak političar i da bi, ako bi ga eliminisali na ovaj ili onaj način, ostvarili svoj cilj, a to je nestanak Republike Srpske.

- Britanci, koji ovako deluju po cijelom svetu, premestili su svoje jedinice sa Bliskog istoka u okolinu Sarajeva kako bi izvršili operativnu akciju. Kao rezultat analize, naša policija i obaveštajne službe su došle do zaključka da je potrebno pojačati zaštitu štićenih lica - rekao je Dodik.

Predsednik Srpske je istakao da je uticaj Sjedinjenih Država u svetu apsolutno poguban, te da žele da iscrtaju svoju zonu nespornih interesa, koja uključuje i Balkan.

- I ovde imaju problem i rešili su da se obračunaju sa Srbima. Pre dve-tri godine počeli su da pričaju o "malignom ruskom uticaju". A uticaj Sjedinjenih Država je apsolutno poguban. Za razliku od Rusije koja je uvek želela mir i saradnju, oni hoće da ih se sluša bespogovorno - rekao je Dodik.

(SRNA)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)