BESPLATNA BOCA VINA UZ VEČERU AKO NE KORISTITE TELEFON: Restoran u Italiji pokrenuo zanimljivu inicijativu

A. V. V.

22. 04. 2024. u 18:46

RESTORAN u italijanskom gradu gostima poklanja besplatnu flašu vina ukoliko pre ručka ili večere predaju konobarima svoje mobilne telefone!

БЕСПЛАТНА БОЦА ВИНА УЗ ВЕЧЕРУ АКО НЕ КОРИСТИТЕ ТЕЛЕФОН: Ресторан у Италији покренуо занимљиву иницијативу

Foto Shutterstock

Ova inicijativa naišla je na pozitivan odjek širom sveta. Gosti da bi dobili bocu vina za "dž" moraju pre ulaza u restoran da ostave svoj telefon u kutiju i zaključaju ga, a zatim ključ daju konobaru kao vaučer za besplatno piće.

- Želeli smo da otvorimo restoran koji je drugačiji od ostalih. Zato smo izabrali format da naši gosti mogu da izaberu da se odreknu tehnologije dok zajedno uživaju u zabavnom trenutku. Tehnologija postaje problem. Nema potrebe da svakih pet sekundi gledate u svoj telefon, ali za mnoge je to kao droga... Na ovaj način imaju priliku da ga ostave po strani i popiju dobro vino - rekao je vlasnik restorana za britanski "Gardijan".


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!