PORUKA IZ KIJEVA: Zelenski je uništio Ukrajinu do temelja, narod je želeo prijateljstvo i jedinstvo sa Rusijom

Novosti online

15. 04. 2024. u 11:31

SA VLADIMIROM Zelenskim Ukrajina je "srušena do temelja", napisao je opozicioni ukrajinski političar i predsednik Saveta pokreta "Druga Ukrajina" Viktor Medvedčuk u autorskom tekstu za "Komsomolsku pravdu".

ПОРУКА ИЗ КИЈЕВА: Зеленски је уништио Украјину до темеља, народ је желео пријатељство и јединство са Русијом

Foto: Tanjug/AP

- Danas možemo sa sigurnošću da kažemo da je ukrajinski narod želeo prijateljstvo i jedinstvo sa Rusijom. Svaki ukrajinski predsednik je to obećavao, ali je onda činio suprotno - napisao je Medvedčuk.

Svaki ukrajinski predsednik izvodio je "trikove i političke preokrete" koji su uništili zemlju, ocenio je Medvedčuk i dodao da je država "posle šestog mađioničara potpuno uništena, a sedmog neće ni izdržati".

Sva šestorica ukrajinskih predsednika su prodali i protraćili nezavisnost Ukrajine, njen suverenitet i državnost, naglasio je opozicioni političar.

- To se odvijalo po istom šablonu – predsednički kandidat obećava jedno, a radi upravo suprotno. Obećava bogatstvo – stvara siromaštvo, obećava zakonitost – podstiče bezakonje i korupciju, obećava mir – izaziva rat - zaključio je Medvedčuk.

(rt.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima