BLINKEN VRŠI PRITISAK NA HAMAS: Predstavljena im je veoma ozbiljna ponuda

Novosti online

09. 04. 2024. u 23:56

AMERIČKI državni sekretar Entoni Blinken rekao je da je Hamasu predstavljena "veoma ozbiljna ponuda" za sporazum o primirju i taocima koji "treba da bude prihvaćen“.

БЛИНКЕН ВРШИ ПРИТИСАК НА ХАМАС: Представљена им је веома озбиљна понуда

Foto: EPA

"Hamas bi sve ovo mogao odmah okončati i postići prekid vatre koji bi bio od koristi za narod Gaze i za taoce. Činjenica da i dalje nema pristanka odraz je onoga šta zaista misli o narodu Gaze", rekao je Blinken posle razgovora sa britanskim ministrom spoljnih poslova Dejvidom Kameronom.

Hamas "sada ima priliku da pristane na predlog o prekidu vatre i taocima. Lopta je u Hamasovom dvorištu", rekao je Blinken.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar