JOŠ JEDNA ŽRTVA TERORISTIČKOG NAPADA U RUSIJI: Ambasada Belorusije saopštila tužne vesti

Novosti online

29. 03. 2024. u 09:42

AMBASADA Belorusije u Rusiji saopštila je da je državljanin te zemlje umro od posledica terorističkog napada u Krokus siti holu u Moskvi.

ЈОШ ЈЕДНА ЖРТВА ТЕРОРИСТИЧКОГ НАПАДА У РУСИЈИ: Амбасада Белорусије саопштила тужне вести

Foto: Printskrin/IKS

- Ambasada Belorusije u Rusiji sa žaljenjem objavljuje da je umro beloruski državljanin Alim Josifovič Koševarov, rođen 1981. godine, koji je zadobio brojne rane od metka tokom monstruoznog terorističkog napada u Krasnogorsku kod Moskve 22. marta 2024. godine, navodi se u poruci objavljenoj na Telegram kanalu tog diplomatskog predstavništva.

Beloruski ambasador u Ruskoj Federaciji Dmitrij Krutoj izrazio je saučešće rodbini preminulog, prenosi Izvestija.

Diplomate su se zahvalile i lekarima prestoničke bolnice nazvane po Sergeju Botkinu, koji su se borili za život teško ranjenog građanina Belorusije.

BONUS VIDEO: UPRAVO SNIMLjENO: Spasilački timovi stigli u dvorište kuće gde je nestala mala Danka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!