AMERIČKI PUKOVNIK U PENZIJI UPOZORAVA: Ako NATO kroči u Ukrajinu...

Novosti online

28. 03. 2024. u 00:20

Ako NATO kroči u Ukrajinu, mi ćemo biti u ratu sa Rusijom i oni su spremni za to, mi nismo, kaže američki pukovnik u penziji Daglas Makgregor.

АМЕРИЧКИ ПУКОВНИК У ПЕНЗИЈИ УПОЗОРАВА: Ако НАТО крочи у Украјину...

Foto AP

- Putin je želeo da okonča ovaj rat skoro otkako je počeo. Nećemo to da priznamo jer gubimo. Jednom kada budete u gubitničkoj poziciji, učinićete sve što je u vašoj moći uz kontrolu medija i vlade da pokušate da ubedite svoje stanovništvo da ne gubite - objasnio je on na Iksu.

Moskva: Ruska PVO je uništila 16 raketa "vampir" iznad Belgoroda

Protivvazdušna odbrana ruskih trupa je uništila 16 raketa "vampir" iznad Belgoroda, saopštio je guverner oblasti Vječeslav Glatkov.

Navodi da je u Belgorodu, usled napada Oružanih snaga Ukrajine, zabeležena šteta na 12 kuća.

Glatkov saopštava da žrtava nije bilo.

(alo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!