SLAVNI GLUMAC PRETUČEN NASMRT PRED VERENICOM: "NJegove oči bile su otvorene, bilo je puno krvi..."

Novosti online

19. 02. 2024. u 10:42

TELEVIZIJSKA kuća Voks objavila je na društvenim mrežama vest o smrti glumca i pevača Emrea Ajtekina (32), koji se proslavio učestvovanjem u rijaliti šou "Gudbaj Dojčland“.

СЛАВНИ ГЛУМАЦ ПРЕТУЧЕН НАСМРТ ПРЕД ВЕРЕНИЦОМ: Његове очи биле су отворене, било је пуно крви...

Foto: Društvene mreže

Glumac je preminuo u Istanbulu, gde je živeo sa verenicom Sandrom Zepin.

Kako javlja Bild, Emre je pretučen u restoranu brze hrane, nakon što su Sandru maltretirala dvojica muškaraca. Emre je želeo da smiri situaciju, a onda ga je par napao.

– Tugujemo zbog gubitka Emrea, koji je tragično preminuo ranije ovog meseca. Emisija "Gudbaj Dojčland" je pratila njega i njegovu zaručnicu Sandru Zepin, njihov put iz Nemačke u Tursku i život u Istanbulu. Naše misli su sa Sandrinom i Emreovom porodicom i želimo da izrazimo naše iskreno saučešće, napisala je TV kuća, prenosi "Slobodna Dalmacija".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Promiflash (@promiflash)

– Pokušala sam da odvučem napadače od Emrea, ali su oni udarili i mene. Emreove oči su bile otvorene i bilo je puno krvi. Pogledao me je, rekla sam mu da ga volim, da me ne ostavlja samu... - ispričala je Sandra o mučnom tragičnom događaju.

Emre je, nažalost, preminuo od posledica povreda.

"Voks" je prikazao njihovu ljubavnu priču. Sandra je upoznala Emrea tokom odmora i odmah se zaljubila u njega. Odluka je brzo pala: uz pratnju kamera napustila je Hamburg i nakon pet meseci veze na daljinu sa Emreom se preselila u Tursku.

BONUS VIDEO: "MARADONA - IKONA POP KULTURE": Umetničko delo u čast slavnog Argentinca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima