PUCNJAVA U BRATISLAVI: Muškarac ubijen, više osoba povređeno (FOTO)

Tanjug

28. 09. 2023. u 11:37

U PUCNjAVI tokom noći u Bratislavi poginula je jedna osoba, a još četiri osobe su povređene, saopštile su slovačke vlasti.

ПУЦЊАВА У БРАТИСЛАВИ: Мушкарац убијен, више особа повређено (ФОТО)

Foto: Tanjug/Michal Svitok/TASR via AP

Policija je saopštila da istražuje noćni incident u naselju Dubrava, u kojem je jedan muškarac (32) poginuo, a četvoro povređeno, od kojih je troje zadržano na bolničkom lečenju, prenosi TASR. Saopšteno je da je prilikom intervencije policija morala da upotrebi vatreno oružje.

Portparol Regionalne direkcije policije u Bratislavi Mihal Šajf obavestio je da je nekoliko policijskih patrola posle ponoći upućeno u Fedakovu ulicu u Dubravi na osnovu nekoliko telefonskih poziva građana.

Foto: Tanjug/Michal Svitok/TASR via AP

U jednom od stanova je došlo do eksplozije, nakon čega je usledila pucnjava. Prilikom intervencije, policijski službenici su morali da upotrebe službeno vatreno oružje protiv određene osobe.

- Jedna osoba je zadobila povrede i preminula je na licu mesta - rekao je Šajf.

Kako je istakao, u incidentu su povređene i druge osobe koje su prebačene u bolnice. Na osnovu telefonskog poziva na hitnu liniju 155, Regionalni operativni centar u Bratislavi poslao je sinoć četiri ekipe u kvart Dubrava.

Foto: Tanjug/Michal Svitok/TASR via AP

Zatečene su četiri osobe sa prostrelnim ranama koje su nakon ukazane pomoći prevezene u bolnice.

Peta je proglašena mrtvom od strane spasilaca, saopšteno je iz službe Hitne pomoći. Policija trenutno utvrđuje sve okolnosti i tačne uzroke incidenta.

BONUS VIDEO: POGLEDAJTE VELIKU AKCIJU POLICIJE: Žandarmerija na terenu - Na meti krijumčari migranata

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo