DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 26. MART: Rak da se pazi svađe, Devicu očekuju neplanirani troškovi, Strelac nerealan

Astrolog Marina Jungić Milošević

25. 03. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za utorak 26. mart, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će da vas služi zdravlje...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 26. МАРТ: Рак да се пази свађе, Девицу очекују непланирани трошкови, Стрелац нереалан

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Opozicija između Meseca i asteroida Hiron u vašem znaku, podseća vas na nešto iz prošlosti što još sebi niste razjasnili. Aspekti sa Plutonom i Neptunom čine vas sklonim rizičnim novčanim potezima i zabludama. Čuvajte se infekcija.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec u astrološkom polju posla i zdravlja obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Venerom, pa su mogući nesporazumi i trzavice u domu, kao i sa partnerom. Novac vam odlazi na neplanirane troškove. Proverite hormonski status.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Zbog Meseca u astrološkoj kući ljubavi i kreativnosti, koji pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, ne žurite sa donošenjem odluka i čuvajte dokumenta. Osoba sa kojom se dopisujete preko interneta, nešto krije od vas. Nesanica.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u astrološkom polju privatnog života, pravi napete aspekte sa Merkurom i Jupiterom, zbog čega bi trebalo da povedete više računa o tome šta izjavljujete i potpisujete. Moguća svađa sa rođakom ili komšijom.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec u astrološkom polju logike i komunikacija, pre podne još pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Suncem, donoseći vam nesporazum sa šefom ili voljenom osobom. Bračni partner namerava da vas iznenadi pozivom na zajednički put. Nervoza.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, simbol logike i biznisa, u opoziciji sa Mesecom u polju posla, donosi vam neplanirane troškove. Vašu pažnju može da privuče jedan Bik koga ste već upoznali preko poslovnih kontakata. Izbegavajte rasprave sa Ribama.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Konjunkcija asterioida Viktorija i Meseca u vašem znaku, donosi vam podršku žena na položaju. Susret sa nekim ko vam je nekada bio vrlo drag, može da se pretvori u dogovor o zajedničkom poslovnom aranžmanu. Proverite štitnu žlezdu.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Vaš vladalac Pluton u napetom aspektu sa Mesecom u astrološkom polju podsvesti, donosi vam dogovor sa osobom na položaju. Asterioid Fantazija u vašem znaku donosi inspiraciju umetnicima rođenim u trećoj dekadi. Više šetajte.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Asterioid Palas u vašem znaku i aspekti Meseca sa vašim vladaocima Jupiterom i Neptunom, novembarske Strelce čini sklonim pravljenju nerealnih planova, ako se bave politikom, obrazovanjem, pravom. Smanjite unos šećera.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Asterioid Ceres u vašem znaku donosi vam šanse za realizaciju kreativnog plana. Mesec u astrološkom polju karijere u napet aspekt sa vašim vladaocem Saturnom, najavljuje nesporazume sa poslovnim ali i emotivnim partnerom.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Aspekt Meseca u devetom astrološkom polju, sa Plutonom blizu asteriodia Psiha u vašem znaku, u večernjim satima, donosi vam kontakate sa strancima. Voljena osoba očekuje vašu podršku u vezi sa nečim što joj je važno. Bol u zglobovima.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec u astrološkom polju novca i opasnosti, pravi napete aspekte sa vašim vladaocem Neptunom i Merkurom, opominjući vas da povedete više računa o tome šta i kome pričate. Imate podršku starije osobe. Proverite nivo šećera u krvi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!