JOKIĆ JE NEZAUSTAVLJIV U PLEJ-OFU: Nikola je sa ''metlom'' došao u Los Anđeles

V.M.

27. 04. 2024. u 13:17

NAŠ izbor je sjajni srpski centar čiji Denver večeras ima priliku da ''pometla'' Lejkerse sa 4:0 u četvrtfinalu Zapadne konferencije (2:30).

ЈОКИЋ ЈЕ НЕЗАУСТАВЉИВ У ПЛЕЈ-ОФУ: Никола је са метлом дошао у Лос Анђелес

Foto: AP

Iako su mnogi mislili da će Lejkersi pružiti ozbiljan otpor Denveru, to za sada nije slučaj i Nagetsi su u Los Anđeles došli da završe posao posle dve uvodne pobede na svom parketu, što su i pokazali rutinskim trijumfom pre par večeri (112:105) za 3:0 u seriji.

Glavni razlog za sve te uspehe Nagetsa je naravno srpski centar i aktuelni MVP finala, Nikola Jokić. Popularni ''Džoker'' dominira iz meč u meč, sve u napadu Denvera ide ''kroz njega'', a o tome najbolje svedoči izjava Lebrona Džejmsa da je Denver jednostavno nezaustavljiv.

Jokić je do sada u seriji redom ubacivao 31, 27 i 24 poena, a večerašnji meč je poseno bitan jer bi ukoliko pobede ''izmetlali'' Lejkerse. Verujemo da će najbolji košarkaš sveta biti posebno motivisan da što brže odradi posao i očekujemo da uzme više šuteva nego na prošlom meču (9/13 iz igre) što bi trebala biti dobitna formula za plus.

NAŠ TIP: Nikola Jokić +25,5 (kvota 1,57)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)